Контрнаступ під Покровськом: ЗСУ встановили прапор України в центрі Нью-Йорка

Українські військові розгорнули синьо-жовтий прапор на елеваторі в центрі селища Нью-Йорк Донецької області. Відповідні кадри опублікував портал DeepState в суботу, 7 вересня.

Зазначається, що прапор встановили бійці 2-го механізованого батальйону 53-ї окремої механізованої бригади. Аналітики DeepState спростували заяви росіян про повну окупацію Нью-Йорка, заявивши, що контроль ворога в центрі селища також відносний.

"Нью-Йорк, великий елеватор, що височіє над полем бою, є символом стійкості. І саме на ньому, попри безперервні обстріли, гордо майоріє прапор 53-ї бригади, який було вивішено воїнами 2 механізованого батальйону, під шквальним вогнем артилерії, російський FPV", - заявили у бригаді.

Нагадаємо, 6 вересня бригада Азов відновила частину контролю над Нью-Йорком, деблокувала оточених українських військових і витіснила росіян з Фенольного заводу.

Контрнаступ під Покровськом: ЗСУ встановили прапор України в центрі Нью-Йорка

неділя, 8 вересень 2024, 1:33

Українські військові розгорнули синьо-жовтий прапор на елеваторі в центрі селища Нью-Йорк Донецької області. Відповідні кадри опублікував портал DeepState в суботу, 7 вересня. . Зазначається, що прапор встановили бійці 2-го механізованого батальйону 5...

"Вони весь час качають страх": Експерт оцінив, чи може війна перекинутись на Європу

неділя, 8 вересень 2024, 0:05

Росіяни лише лякають Захід, але роблять все, щоб не було прямого зіткнення з військами країн НАТО. Так екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий прокоментував заяву голови МЗС Чехії про можливе поширення війни на територію Європи, передають Патріот...