"Контрнаступ триває, але операція потребує тиші": Високопосадовиця підтвердила значне просування ЗСУ на правобережній Херсонщині (відео)

Новина про наступ ЗСУ на південному напрямку надихнула українців. Але будь-які дії спочатку необхідно завершити, тільки тоді вони будуть результативними. Про це на брифінгу 29 серпня сказала начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передають Патріоти України.

За її словами, будь-яка військова операція потребує тиші. "В умовах гібридної війни така реакція на новини з фронту шкодить ЗСУ. Зараз треба почекати й зрозуміти правила й послідовність дій військових підрозділів", – сказала Гуменюк.

Сили противника доволі потужні, росіяни підтягували на Херсонщину резерви давно. Але попередні заходи ЗСУ, вогневий контроль і знищення складів, боєприпасів і військової техніки ворога дали результати. "Наші заходи послабили ворога, але він досі потужний. Навіть те, що вони морально дезорієнтовані, грає нам на руку, але розслаблятися поки зарано", – пояснила Гуменюк.


Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...