Контрнаступ успішно триває: ЗСУ взяли під контроль село Коровій Яр на Донеччині

Українські військові вигнали російських окупантів із села Коровій Яр Донецької області. Зауважимо, що російські загарбники намагаються зірвати активні дії ЗСУ на Донеччині, повідомили раніше в Генштабі. Про Коровій Яр повідомив офіцер ЗСУ та блогер Сергій Нещадим, передають Патріоти України.

"Коровій Яр наш. Оскільки вже надходить певна інформація з Рідкодубу, а також населений пункт фігурує у зведеннях Генштабу, – це відео від бійців-хрестоносців вже можна поширити", – йдеться в заяві.

"Коровій Яр наш! Ми вдома!" – вигукує на опублікованому відео один з українських захисників, які бронетехнікою в'їжджають до села.

Нагадаємо, ще 22 вересня росіяни почали поширювати в Мережі інформацію, що ЗСУ начебто дійшли до Рідкодуба на Донеччині і практично взяли в оточення Лиман та Коровій Яр. Тоді радник Офісу президента Олексій Арестович натякнув, що Лиман може бути звільнений за кілька днів.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...