"Контрнаступ вже йде": Гуменюк поставила крапку в важливому для всіх питанні

Контрнаступ Збройних сил України, на який всі так чекають, вже почався. Операція йде невеликими темпами, але впевнено, передають Патріоти України.

За словами керівника прес-центру Сил оборони ОК "Південь" Наталії Гуменюк, українська армія працює над мінімізацією потужностей та можливостей ворога.

"У цьому якраз і полягає той самий контрнаступ, який всі чекають-чекають, коли ж почнеться, коли ж все можна знімати, коли можна показувати і викладати. А воно тихенько йде такими невеликими кроками, але впевненими. І йде воно до того, що потужності ворога знищуються, зникають склади з боєприпасами, вибухають пункти зосередження техніки, прилітає в місця скупчення особового складу", – пояснила Гуменюк в ефірі марафону.

При цьому вона вказала, що ЗСУ буквально розоряють російське угруповання.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...