Контрнаступ ЗСУ йде успіщно: Українські війська просуваються на двох напрямках, - мер Мелітополя

Збройні сили України під час контрнаступу на Запоріжжі посунули лінію фронту на 5-10 км, звільняючи наші території від окупантів. Про це сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, відповідаючи на запитання щодо деокупації Мелітополя, передають Патріоти України.

"За останні два тижні відбулися дві достатньо важливі події для нас, мешканців Мелітополя. В першу чергу – це контрнаступ наших Збройних сил безпосередньо у Херсонській області, на Херсонському напрямку. На сьогодні ЗСУ достатньо суттєво просунулися у напрямку Херсона. Нас теж це надихає, адже це рух і у бік Мелітополя", – сказав Федоров.

"Друге – це безпосередньо напрямок з боку Запоріжжя у бік Мелітополя. Так само за два тижні фронт просунувся від 5 до 10 км у сторону міста Мелітополя", - продовжив він. Федоров при цьому підкреслив, що завдяки героїчним досягненням ЗСУ сили російської армії, які 110 днів тому були у десятки разів більшими за наші війська, на сьогодні суттєво зменшились.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...