Контрнаступ ЗСУ очікується у серпні, найближчими тижнями може статися перелом, - Forbes

Найближчими тижнями на війні Росії проти України може статися перелом. До цього часу ЗСУ потрібно буде отримати всю заплановану військову техніку і організувати злагодження сил, передають Патріоти України.

Майбутнє військових дій залежатиме від розвитку подій на фронті у липні-серпні. На Херсонщині перебуває близько 15 тис.військових, їх забезпечення тримається на двох мостах – Антонівський та Антонівський Залізничний – і на дамбі Каховської ГЕС. Ймовірно, командування українських військ зосередиться на вогневому впливі на естакади.

У матеріалі Forbes йдеться про те, що Збройні сили України готуються до контрнаступальної операції, яка може відбутися вже у серпні. Силам оборони до цього моменту потрібно буде отримати всю заплановану військову техніку і провести злагодження військ.

Вказується, що перелом на війні може статися найближчими тижнями. Майбутнє війни залежатиме від того, що станеться у липні-серпні.

Сили оборони України після відступу з Лисичанська, мають широкі фланги і відкритий тил, у той час, коли у військ Росії безліч вразливих місць.

Зокрема, на правому березі Дніпра, на Херсонщині, розташовуються близько 15 000 російських окупаційних військ. Забезпечення ворожих сил тримається на двох мостах, Антонівському та Антонівському залізничному, а також дамбі Каховської ГЕС.

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...

Обережно, але оптимістично: Голова Пентагону відповів на питання, скільки F-16 отримає Україна у 2024 році

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:54

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засідання у форматі "Рамштайну" 26...