Контрнаступальні дії тривають: Командувач Сухопутних військ показав яскраві кадри штурму ЗСУ на Бахмутському напрямку (відео)

Українські захисники продовжують вибивати російських окупантів з Бахмута в Донецькій області. За місто-фортецю йдуть жорстокі бої. Командувач Сухопутними військами Олександр Сирський показав кадри запеклих боїв на Бахмутському напрямку, передають Патріоти України.

"Бахмутський напрямок. Контрнаступальні дії сил оборони продовжуються. Це відео штурмових дій одного зі спецпідрозділів 10-ї гірничо-штурмової бригади"Едельвейс", - прокоментував генерал-полковник відео, яке оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

На камеру зображений фрагмент штурму українськими захисниками позицій російських окупантів.

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:03

США 10 травня оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму до $400 млн. Текст меморандуму американського президента Джо Байдена для держсекретаря Ентоні Блінкена опублікували на сайті Білого дому, передають Патріоти України...

Зараз вже працюють майстерні з ремонту: Канадський виробник броньовиків відкриє філіал в Украні

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:41

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. Про це в інтерв’ю Defense Archives розповів засновник та керівник компанії Роман Шимонов, передають П...