Концерт скасували без можливості перенесення: У Німеччині заборонили виступ путіністки Нетребко

У Німеччині заборонили виступ російської оперної співачки, яка підтримує криваву політику глави країни-агресора Володимира Путіна Ганни Нетребко. Концерт артистки та її дружина – азербайджанського тенора Юсіфа Ейвазова мав відбутися в парадному дворі Штутгартського замку 3 вересня, проте майданчик не надали через те, що Нетребко, яка нещодавно виступила проти війни, все ще не засудила Путіна, котрий чинить по Україні терористичні акти, у яких гинуть мирні люди. Про це повідомила пресслужба компанії-промоутера C2 Concerts, передають Патріоти України.

Рішення прийнято земельною компанією нерухомості та будівництва Баден-Вюртемберга. "Концерт російської оперної співачки Ганни Нетребко у Штутгарті скасовано без можливості перенесення дати через відмову земельної компанії нерухомості та будівництва Баден-Вюртемберга. Ми дуже шкодуємо про рішення земельної компанії нерухомості та будівництва Баден-Вюртемберга і про пов'язану з цим скасування концерту", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що земельна компанія нерухомості та будівництва належить міністерству фінансів Баден-Вюртемберг. Глава відомства Даніал Баяз пояснив відмову у наданні майданчика тим, що проведення заходу створило б для Штутгарта "загрозу громадській безпеці та порядку аж до злочинів та заворушень".

Водночас, Баяз у березні звинуватив Нетребко у тому, що вона недостатньо явно дистанціювалася від президента Росії Володимира Путіна. Доки вона не дистанціюється "правдоподібно", вона не співатиме в парадному дворі Штутгартського замку у вересні. Так, минулого тижня міністерство фінансів повідомило, що не вважає за можливий виступ Нетребко, поки в Україні триває війна.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...