“Конвульсії Труби перед відставкою”: Порошенку оголосили підозру, у екс-президента різко відповіли

Направлена в Генпрокуратуру підозра ДБР щодо Петра Порошенка є російським замовленням на нанесення шкоди репутації екс-президента, а також спробою перешкодити йому провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії в Хорватії і на форумі з питань безпеки в Галіфаксі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Порошенка, передають Патріоти України.

“Поспіх Труби і його наставника Портнова обумовлена не тільки близьким звільненням керівника ДБР. Адже 15 листопада Шевченківський суд зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби – усього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення”, – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, ДБР направило в Генпрокуратуру проект повідомлення про підозру п’ятому президента України Петру Порошенку. Також ДБР просить Верховну Раду дозволити залучити Порошенка до кримінальної відповідальності.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...