"Корабельна сосна" ще не була справжнім дном: "Слуга" Мотовиловець підняв руку на нардепку Іонову

Партія "ЄС" вимагає від Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили стосовно Марії Іонової.

«ЄС» вимагає відсторонити «слугу» Мотовиловця від засідань в Раді. Фото: Главком.

Фракція «Європейська Солідарність» глибоко обурена агресивною поведінкою «слуги народу» Андрія Мотовиловця, який сьогодні у сесійній залі дозволив собі підняти руку на народну депутатку Марію Іонову. Про це повідомляє прес-служба партії, передають Патріоти України.

«Попри заклик «Європейської Солідарності» та звернення Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова представник монобільшості не знайшов у собі мужності принести вибачення за свою ганебну поведінку. Очевидно, що приниження своїх жінок-депутаток, яке спостерігала вся країна з Миколаєва – це ще не дно. Дно – це застосувати силу до народної депутатки і удати, ніби нічого не сталося», - йдеться у повідомленні.

Партія вимагає від Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили у Верховній Раді стосовно Марії Іонової. «Причина такої поведінки цілком очевидна – активна позиція фракції «Європейська Солідарність», яка викликає агресивний спротив представників нової влади. Вимагаємо від народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили у Верховній Раді стосовно Марії Іонової. Ми також вимагаємо винести на розгляд регламентного комітету Верховної Ради питання про відсторонення депутата Мотовиловця від участі в засіданнях на 2-3 тижні», - підкреслили в партії.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...