"Корабельних сосен" і "робочих баб" експерт: Голову партії "Слуга народу" скосив коронавірус

Лідер партії "Слуга народу" і перший заступник фракції Олександр Корнієнко захворів на COVID-19. Про це він повідомив у Facebook 1 жовтня, передають Патріоти України.

"Оскільки вже почали ширитись чутки, поспішаю повідомити колег, виборців і суспільство особисто: на жаль, коронавірусна інфекція не оминула і мене", – написав він.

За словами політика, симптомів, крім температури, у нього не було. Коли народний депутат помітив підвищення температури, він зробив і експрес, і ПЛР-тести, але вони показали негативні результати. "Тим часом я звернувся до пульмонолога, бо маю обов’язок звертатись до нього в таких випадках. Мені зробили КТ із висновком "схоже на "ковід-19", – додав "слуга".

Корнієнко також заявив, що був на самоізоляції з перших днів захворювання. Він зазначив, що в нього "стало гірше з нюхом і смаками". "Лікарі кажуть, що це зараз часта історія, коли ПЛР нічого не показує – а потім антитіла є", – написав Корнієнко.

У подібній ситуації політик порадив українцям "виходити із "презумпції коронавірусу" і самоізолюватись". Корнієнко підкреслив, що його стан стабільний і він отримує необхідне лікування. Показань до госпіталізації немає.

Зазначимо, за останні кілька днів коронавірусом заразилися 10 осіб як у сесійній залі, так і в Апараті ВР.

29 вересня стало відомо, що на COVID-19 захворіли голова партії "Голос" Кіра Рудик, п'ятий президент і нардеп від "Євросолідарності" Петро Порошенко і нардеп від "Слуги народу", чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк. 30 вересня коронавірус вдруге діагностували у нардепки Яни Зінкевич. Серед тих, що заразилися COVID-19 також нардеп від "Слуги народу" Артем Культенко.

Через спалах коронавірусу серед депутатів Рада змінила графік роботи: пленарні засідання в четвер і п'ятницю будуть замінені на роботу в комітетах, наступні два тижні 5-9 жовтня і 12-16 жовтня депутати також проведуть, працюючи в комітетах, комісіях, фракціях і групах. Засідання Верховної Ради відбудеться лише 20 жовтня.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...