Корбан уперше прокоментував вилучення паспорта України та показав акт прикордонників (фото)

Український бізнесмен Геннадій Корбан уперше прокоментував вилучення у нього паспорта громадянина України українськими прикордонниками. Він також показав вручений йому співробітниками Держприкордонслужби акт замість вилученого документа, передають Патріоти України.

Бізнесмен, якого указом глави держави позбавили громадянства України, також звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом "вирішити непорозуміння". Про це Корбан написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дорогі друзі, хочу уточнити інформацію. Наразі я перебуваю на в'їзді в Україну, пункт переходу кордону Смільниця. Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт. Додому в Україну мене не пускають. У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю та захищаю з 2014 року та керую Штабом територіальної оборони з 24 лютого 2022 року", – констатував Корбан.

Замість українського паспорта прикордонники вручили бізнесмену акт про вилучення документа. Цей акт Корбан також виклав у Facebook.

Він також звернувся до Зеленського із закликом "вирішити непорозуміння", натякнувши на те, що Конституція України забороняє позбавляти громадянина України громадянства, та нагадавши, що президент у нашій країні є гарантом виконання Основного Закону.

"Хочу звернутися до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому?" – написав Корбан.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...