Корчить із себе миротворця: Орбан надав ЄС пропозиції про завершення війни в Україні після свого "мирного туру"

Політичний радник прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана і член парламенту Балаш Орбан підтвердив, що той направив лідерам країн ЄС пропозиції про врегулювання війни в Україні. Про це Балаш Орбан сказав в інтерв'ю Magyar Nemzet, передають Патріоти України.

"Прем'єр-міністр написав лідерам Європейської Ради про переговори, досвід першої фази миротворчої місії та угорські пропозиції. Якщо Європа хоче миру і хоче мати вирішальний голос у врегулюванні війни і припиненні кровопролиття, вона повинна зараз розробити і здійснити зміну напрямку", — сказав Балаш Орбан.

Говорячи про візити Орбана до Києва та Москви і зустрічі з президентом Зеленським і лідером Кремля Путіним, радник каже: "З цих поїздок стало зрозуміло, що Україна і Росія дуже рішуче налаштовані воювати, і без втручання зовнішніх посередників ми, на жаль, побачимо дуже жорстокі руйнування в найближчі місяці". "Сьогодні ми єдині, хто може вести переговори з усіма сторонами", — додав Орбан.

В Міноборони розповіли, як оголошуватимуть у розшук військовозобов'язаних, котрі не оновили дані до 16 липня

вівторок, 16 липень 2024, 6:32

Оновити свої військово-облікові дані все ще можна цього дня в ТЦК, ЦНАПах або застосунку Резерв +. Українських чоловіків, які не оновили військово-облікові дані, після 16 липня можуть оголошувати у розшук. Це станеться, якщо вони не з'являться в ТЦК по...

Розрахунок Путіна - дотягнути до листопада: Фейгін пояснив, на що робить ставку Кремль

вівторок, 16 липень 2024, 0:20

Російський опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що російський диктатор Володимир Путін намагається довести, що з президентством Дональда Трампа ситуація погіршиться у російсько-україн...