"Корінний перелам у війні вже настав", - Роман Цимбалюк

Росіяни оголосили про оперативну паузу. Не обов'язково вірити у ці слова, цікавою є сама риторика. Ще трохи і вони в якості "жесту доброї волі" втікатимуть до Москви. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Він також зауважив, що, на його думку, певний перелам у війні вже відбувся. А щодо ленд-лізу, то він на повну силу запрацює у жовтні. Зброя постійно надходить до України, питання лише у тому, що потрібно навчити велику кількість українських військових, каже журналіст. "Як на мене, корінний перелам у війні вже відбувся", – зазначає Роман Цимбалюк.

"Не кажу про те, що у них немає більше сил до наступу. Ще частину українських міст окупанти можуть захопити, але ж вони щодня дохнуть в Україні", – додає журналіст.

Джерело: 24 канал

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...