Корнієнко не виключив можливості запровадження в Україні воєнного стану через вторгнення Росії (відео)

Олександр Корнієнко. Фото: НВ.Віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у разі вторгнення Росії парламент готовий терміново зібратися, щоб запровадити воєнний чи надзвичайний стан. Про це він сказав у ефірі "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

«Якщо це не тиждень роботи в округах, я думаю, що потенціал там за кілька годин зібратися є…Верховна Рада може мати лише один план, якщо є завдання запровадити воєнний чи надзвичайний стан — зробити відповідні голосування з боку Верховної Ради вона повинна протягом кількох годин», — зазначив Корнієнко.

Якщо ж йтиметься про непленарний тиждень, коли депутати працюватимуть на округах, то буде визначено низку заходів, щоб вони змогли проголосувати та ухвалити відповідне рішення.

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...