Королева Єлизавета II в дев'ятий раз стала прабабусею (фото)

У Британській королівській сім'ї поповнення.

Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк вперше стали батьками. У них народився хлопчик, повідомляють Патріоти України.

Онука королеви Єлизавети народила первістка. В офіційній заяві королівської сім'ї сказано, що принцеса Євгенія «благополучно народила сина». Це сталося о 9 ранку в лікарні Портленд в Лондоні.

Новонароджений став дев’ятим правнуком королеви Елизавети, займає 11-е місце в черзі на британський престол і важить 3,65 кг. Пара також повідомила радісну новину, опублікувавши в Instagram чорно-біле фото, на якому вони тримають за руку свого малюка.

Про вагітність принцеси Єлизавети стало відомо в листопаді 2020 року. Тоді Букінгемський палац розповсюдив офіційну заяву, а пара поділилася новиною в своєму Instagram.

Нагадаємо, це не останнє поповнення у британській королівській сім'ї в 2021 році. Дитину чекає також дочка принцеси Анни Зара і її чоловік Майк Тіндолл. Це буде третя дитина в їхній родині.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...