Коронавірус косить нардепські ряди: Слідом за нардепом Шаховим весь склад Екологічного комітету Верховної Ради вирушає на обсервацію, - "Слуга народу"

11 депутатів вчинили відповідально щодо своїх колег та загальеної ситуації в країні

Олег Бондаренко

Після діагностування коронавірусу у нардепа від групи "Довіра" Сергія Шахова, весь комітет, членом якого нардеп є і з членами котрого мав тісне спілкування, іде на обсервацію. Тестів на COVID-19 наразі не зробили жодному іншому з депутатів комітету, зазначають Патріоти України. Про це заявив голова екологічного комітету ВР, нардеп від "Слуги народу" Олег Бондаренко у коментарі LB.ua.

"Члени комітету йдуть на самоізоляцію. Ми як відповідальні народні депутати йдемо на самоізоляцію для запобігання можливому поширенню інфекції", - сказав Бондаренко.

За його словами, поки що всі депутати здорові. Їм рекомендували в разі виникнення ознак інфекції звернутися до лікаря. Поки що тестів ніхто не робитиме.

Нагадаємо, сам нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов заявив, що, імовірно, заразився коронавірусом і чекає на остаточне підтвердження від лікарів.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...