Коронавірус не завада: Зеленський із дружиною зустрілися з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон (фото)

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська провели зустріч із принцом Вільямом і його дружиною Кейт Міддлтон під час офіційного візиту до Великої Британії, передають Патріоти України.

На зустрічі також мала бути присутньою королева Великобританії Єлизавета II, проте вона делегувала свої обов'язки онукові через пандемію коронавірусу. Спільне фото Вільяма і Міддлтон з Володимиром та Оленою Зеленськими опублікували на Twitter-сторінці герцога та герцогині Кембриджських.

У повідомленні наголошується, що це перша аудієнція принца Вільяма і його дружини в королівському палаці з часу початку карантину. Зустріч відбулася в розкішному тронному залі Букінгемського палацу.

Герцог і герцогиня Кембриджські провели аудієнцію від імені 94-річної королеви, яка знаходиться у Віндзорському замку і відвідує суворо обмежену кількість заходів.

Олена Зеленська зазначила на особистій сторінці в Facebook, що зустріч з герцогом і герцогинею Кембриджськими пройшла в позитивному ключі і запам'ятається їй надовго.

"Чудова сім'я, молоді та щирі люди. Зустріч, що запам'ятається!" – написала перша леді.


"Максимально використовують особовий склад": У ЗСУ пояснили, чому для росіян критично важливий Часів Яр

понеділок, 6 травень 2024, 7:27

Російські загарбники намагаються захопити Часів Яр, щоб у перспективі розвинути свій наступ у Донецькій області. Про це розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передають Патріо...

"Західний світ не готовий до звичайної війни": Глава найбільшого збройного концерну Rheinmetall звернувся до політиків Європи

понеділок, 6 травень 2024, 6:42

Армін Паппергер, керівник збройового концерну Rheinmetall, який планує будувати бронетехніку спільно з Україною, закликав значно збільшити військові витрати, щоб зробити Німеччину обороноздатною, передають Патріоти України. «Західний світ не готовий до...