Коронавірус виявили у восьми нардепів: У "Слузі народу" назвали хворих колег

Коронавірусом заразилися вісім народних депутатів, двоє з них вже вилікувалися. Про це написав нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура у своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

“На сьогодні, за результатами епідеміологічних розслідувань випадків захворювання COVID-19, у Верховній Раді України підтверджені випадки зазначеної хвороби у народних депутатів України:

Борт В. П. – ОПЗЖ
Ватрас В. А. – Слуга Народу
Горбенко Р. О. – Слуга Народу (вилікувався)
Кисельов І. П. – ОПЗЖ
Лукашев О. А. – ОПЗЖ
Рудик С. Я. – позафракційний
Скороход К. – позафракційний
Шахов С. В. – Довіра (вилікувався)”, – написав він.

Також, зазначив нардеп, встановлено, що з Скороход контактували Лерос Г. Б. (Слуга Народу), Васильківський В. І. (Слуга Народу), В’ятрович В. М. (ЄС), Вятрович Н.П. (ЄС), Санченко А. В. (Слуга Народу), Чийгоз А. З. (ЄС), Саладуха О. В. (Слуга Народу).

Нагадаємо, Сергій Шахов 2 квітня повідомив, що одужав від коронавірусної інфекції COVID-19.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...