Короновірус квітне у звільненій від ліків "молодій республіці": Від двосторонньої пневмонії помер автор “гімну ЛНР”

В окупованому Луганську помер автор “гімну” самопроголошеної “ЛНР“, композитор Юрій Дерський. Про це повідомила підконтрольна терористам Луганська державна академія культури і мистецтв (ЛДАКІ), де він працював, зазначають Патріоти України.

“Автор музики більш ніж до 400 пісень і до більшості, мабуть, найбільш знакових для нашої землі творів останніх років: гімнів “ЛНР”, міста Краснодона, “Молоді Луганщини”; рок-опери “Розп’ята юність”, створеної до 70-річчя “Молодої Гвардії” і удостоєної найвищих театральних нагород”, – написали в ЛДАКІ.

Зазначається, що Дерський помер 5 жовтня на 59-році життя. У повідомленні нічого не говориться про причину смерті.

При цьому луганська музикант Світлана Лобова повідомила, що автор “гімну ЛНР” помер у реанімації від двосторонньої пневмонії. Така хвороба могла бути викликана коронавірусом. Дерського називають “першим міністром культури ЛНР”, при цьому в “офіційних” джерелах самопроголошеної республіки про це нічого не говориться.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...