"Коротше, щось буде, я так розумію": Росія почала вивозити своїх військових з Бєлгорода, - перехоплення ГУР Міноборони

Українські розвідники перехопили розмову, в якій йдеться про те, що з Бєлгорода нібито евакуюють російських військових, передають Патріоти України.

"З Бєлгорода людей виводять. І мобілізованих, і цих строковиків, і контрактників, і найближчі, хто живе поруч, зрозумів... Де не можуть відбити. Виводять людей. Ну, коротше, щось буде, я так розумію", - зазначила, ймовірно, місцева мешканка Бєлгорода.

Водночас місцева мерія 31 травня повідомила, що Бєлгород виграв конкурс, який провела МНС РФ серед великих населених пунктів, присвячений безпеці. Там зазначили досвід роботи рятувальників в умовах прикордоння. Конкурсне журі високо оцінило "якість і розвиток бєлгородської системи оповіщення населення".

Цю перемогу в конкурсі постійно "підтверджує" губернатор області В'ячеслав Гладков. До прикладу, в той же день він повідомив, що у багатоквартирний будинок врізався безпілотник та здетонував. Внаслідок вибуху у 5 квартирах було вибито вікна, а в одній сильно пошкоджено балкон.

Водночас видання "Верстка" повідомило, що кількість обстрілів Бєлгородської області доходить до 400 на місяць, а саме вони почастішали з червня минулого року.

Дуже бояться правди? Росія на законодавчому рівні забороняє книги з історії України

понеділок, 8 липень 2024, 12:56

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що Росія на законодавчому рівні забороняє книги про українську історію та будь-які видання, у яких розповідають правду про незалежність України. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Фе...

Наздогнала карма? В Ірані затонув фрегат Sahand - один із найсучасніших кораблів ВМС

понеділок, 8 липень 2024, 12:38

У неділю, 7 липня, один з найсучасніших кораблів військово-морських сил Ірану фрегат Sahand затонув за невідомих обставин в іранському порту Бендер-Аббас Про це повідомляє Naval News, передають Патріоти України. Зазначається, що іранський легкий фрегат...