"Корпусу пи*да": Окупант розповів, як його підрозділ оточили на Харківщині (аудіо)

Російський окупант розповів, як його підрозділ потрапив в оточення на Харківщині. Він повідомив, що "корпусу пи*да", а обстріли ЗСУ не припиняються. Вийти з-під вогню не допомагає навіть зміна позиції. Про це ворожий солдат повідомив у розмові зі своїм товаришем. Перехоплення бесіди опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Ми, нах*й, походу, зараз в оточенні, а вийти не дають ніх*я, зрозумів?", — заявив окупант. Товариш на це відповів, мовляв, на Харківщину стягують російські резерви, і оточеному підрозділу допоможуть. Однак ворожий солдат повідомив, що нічого такого не бачив. Потім рашист розповів про битву в перший день. Його підрозділ вирушив придушувати ЗСУ, але зазнав поразки. В результаті противники вийшли з бою, не дочекавшись підкріплення, яке українські захисники теж розгромили.

Після цього окупант поділився подробицями битви. Підрозділу повідомили, що вони заходять в порожнє селище, але там в засідці перебували українські захисники. Бійці ЗСУ почали стріляти по танках і посіяли паніку у ворожих рядах. Піхота відступила, а за нею пішов підрозділ рашиста, який розповідає про битву. Однак у цей момент українські захисники зайшли зліва і справа полями.

"Ми тільки вискочили звідти, там і міномети по нас, і арта, і вся ху*ня. Ми тільки поміняємо позицію, переїдемо на 5 кілометрів, поміняємо позицію — по нас ху*рять. Знову поміняємо позицію — по нас ху*рять. Я кажу: "Треба виходити, а то ми зараз в кільце в'ї*емся". Починаємо, виходимо, дивимося: колона йшла на нас, коротше, на допомогу. Дивлюся: пі*да прямо — все горить, братан, башти вибухають", — додав окупант.

Нагадаємо, у свіжому зведенні від Генштабу були присутні відомості про успіхи українських захисників на Харківщині. Вони відсунули ворога на 50 кілометрів, а вчора наші воїни відзвітували про взяття під контроль Балаклії.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...