"Кошевого и Пикалова нужно снимать уже двумя камерами": Гордон відповів на жарти від "Кварталу 95" на свою адресу (відео)

Журналіст Дмитро Гордон не стримався і відповів на гостру сатиру акторів Студії "Квартал 95", прокоментувавши виступ артистів Євгена Кошового та Олександра Пікалова на свою адресу в ефірі програми "Чисто News", передають Патріоти України.

У відповідь на критику Гордон розкритикував зовнішність артистів "Кварталу". У програмі "Година Голованова" на каналі "Україна 24" журналіст заявив, що обидва ведучі сильно погладшали і "не влазять у кадр", а Пікалов і зовсім став схожим на алкоголіка.

"Когда я смотрю, сидят Женя Кошевой и Саша Пикалов, я думаю что надо, наверное, не снимать их одной камерой - надо снимать двумя камерами, потому что они уже не влезают в экран. Они очень стали большими, даже не знаю почему. Вообще я смотрю, мордатый человек сидит в экране и я себе говорю: "Нет это не Женя Кошевой". Я смотрю, второй мордатый с лицом алкаша - и я себе говорю: "нет, это не Саша Пикалов", - заявив Гордон.

Раніше артисти "Кварталу" опублікували нове відео програми "Чисто News", в якому неабияку частку ефіру присвятили Гордону та його заявам про президента Володимира Зеленського та Студію "Квартал 95". У новому відео звучить ще різкіша критика на адресу Гордона, якого звинуватили в роботі на олігарха Ріната Ахметова в рамках інформаційної кампанії проти Президента Зеленського.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...