Кошмар Х*йла: По всій Росії почалися масові мітинги на підтримку заарештованого та недоотруєного Навального

Лавина протестів насувається зі сходу 11-поясної за часом тюрми народів. Росіяни прагнуть нового царя

Акція на підтримку Навального в Хабаровську

У суботу, 23 січня, в різних містах Росії почалися мітинги на підтримку заарештованого опозиціонера Олексія Навального, а також інших політв'язнів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Deutsche welle.

Зокрема, люди вийшли на акції протесту у Південно-Сахалінську, Магадані, Владивостоці, Хабаровську.

Вже відомо про масові затримання учасників акції у Владивостоці. Як повідомляє "Сьогодні", у цьому місті ОМОНівець пройшовся по затриманому на мітингу. Відео зняли учасники протесту: одного із затриманих поклали на підлогу в автозак і силовик просто пішов по ньому в салон машини. За словами учасників акції, в автозаках вже майже немає місць для затриманих.

На мітинг у Хабаровську зібралися близько 700 осіб. У місті силовикам дали команду: "Хапати всіх підряд!". Після цього ОМОН почав масові затримання. Серед тих, кого схопили силовики, опинилася жінка з інвалідністю другої групи, а також депутат законодавчої Думи Хабаровського краю Максим Кукушкін. З місця подій поїхали кілька автозаків, переповнених людьми. Затримано і доправлено до відділення поліції також і главу штабу Навального у Хабаровську Олексія Ворсіна, повідомив адвокат Костянтин Бубон.

Також відомо про побиття учасника протестів.

Тим часом Пушкінська площа в Москві повністю перегороджена за кілька годин до майбутньої акції.

Нагадаємо, 17 січня російського опозиціонера Олексія Навального затримали в аеропорту "Шереметьєво" при проходженні паспортного контролю. Він повертався в РФ з Німеччини, де проходив лікування після отруєння в Томську. В управлінні ФСВП в Москві заявили, що Навального затримали за ухилення від явки в кримінально-виконавчу інспекцію як умовно засудженого за злочин.

18 січня в російських Хімках прямо у відділенні поліції пройшло судове засідання над Навальним.

Як повідомив адвокат опозиціонера Вадим Кобзєв, Навального заарештували на 30 діб. Його утримуватимуть у СІЗО "Матроська тиша" у Москві.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...