Коштовна "німецька вівчарка" Путіна: Екс-канцлера ФРН Шредера та топ-лобіста держави-агресора в ЄС переобрали головою ради директорів "Роснефти"

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер, який нещодавно відзначився рядом проросійських заяв, зокрема "Почути Росію" та неможливості повернення Криму, та послідовно відстоює найганебніші "хотєлки" Кремля, отримав від росіян чергову нагороду. Шредера в знов переобрали головою ради директорів «Роснефти», зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Deutsche Welle, 76-річний Шредер з 2017 року очолює раду директорів «Роснефти» і вважається другом президента Росії Путіна. За останній рік за роботу в «Роснефти» Шредер отримав винагороду в 600 тисяч доларів.
«Плата за вірність Кремлю не змусила себе чекати - Шредер отримує чергові дивіденди! "П'ята колона" в ЄС продовжує проштовхувати російські інтереси і розхитувати європейську солідарність», - прокоментував призначення Шредера заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар.
Нагадаємо, Шредер в своїх останніх інтерв'ю активно виступав за зняття санкцій з Росії і заявляв, що Крим під контроль України вже не повернеться, а значить і в санкціях сенсу немає. Також екс-канцлер образливо висловився на адресу посла України в Німеччині, який вказав Шредеру на помилковість його тез.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...