Коштує до 100 тис. доларів: Над Одещиною збили ворожий БПЛА "Орлан-10"

Полювання на російські безпілотники триває. Зокрема, 13 серпня близько 13:00 у небі над Одещиною було знищено черговий ворожий "Орлан-10". Про це повідомили у повітряному командуванні "Південь", передають Патріоти України.

У командуванні розповіли, що безпілотник намагався вести повітряну розвідку, проте воїни зенітного ракетного підрозділу ПК "Південь" підрізали крила російській пташці.

Українські бійці регулярно збивають російські "Орлани"

Раніше бійці 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи записали на свій рахунок доволі рідкісний екземпляр – "Орлан-30". Цей пристрій є модифікованою версією основного розвідувального БПЛА окупантів "Орлан-10".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...