Коштує від 10 до 50 тисяч доларів: Мольфарка розповіла, якими магічними послугами користуються українські політики

Українські політики не гребують послугами екстрасенсів, відьом та різного роду чаклунів. Про це «Апостроф TV» розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, передають Патріоти України.

Вона також зазначила, чого найчастіше просять народні обранці та посадовці. «Хочуть влади, успіху, шарму. Буває, що людина має все, а не має шарму. «Поправте мені енергетику. Я хочу, щоб люди тягнулися до мене. Можна це зробити? Це ж не гріх». Я відповідаю: «Можна», – каже мольфарка.

За словами Магдалени Мочіовські, у магії є таке поняття «відкрити всі дороги». Буває, що людина розумна талановита, але її ніхто не чує, ніхто не помічає. Тож мольфари можуть це виправити. Однак часто з допомогою магії просять також усунути конкурентів, особливо напередодні виборів. «Прочистіть мені шлях, зробіть так, щоб я виграв ту чи іншу битву», – чують тоді мольфари.

Магдалена Мочіовські також розповіла про розцінки на всілякі ритуали. Так, якщо людину треба «магічно прибрати», це коштує від 10 до 50 тисяч доларів.

Джерело: Апостроф

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...