"Космос" дав про себе знати: Черновецький почав шукати помічницю, яка буде робити "те саме, що і дружина" (відео)

Перед зустріччю з кандидаткою колишній мер Києва хоче познайомитися з нею у Facebook.

Колишній мер Києва Леонід Черновецький оголосив про те, що він перебуває в пошуку помічниці. Для початку він пообіцяв зарплату в чотири тисячі доларів на місяць. Черновецький зазначив, що йому підійдуть тільки громадянки Ізраїлю або ті, хто мають право на роботу в цій країні. Ролик було опубліковано ним у Facebook, він доступний тільки для жителів його регіону. Для України ж відео заблоковане, повідомляють Патріоти України.

"Мені конче потрібна гідна людина, яка б про мене дбала без будь-яких претензій на її особисту свободу. Я не шукаю коханок, ніяких дивацтв ніхто від мене не дочекається", – сказав ексмер столиці.

За словами Черновецького, його помічник повинен виконувати ті обов'язки, які "робить дружина в домі", і не боятися будь-якої роботи в його двоповерховому пентхаусі. Зокрема, потрібно займатися приготуванням їжі і прибиранням, покупками, вести облік усіх його справ.

"Ніяких дітей, ніяких літніх родичів, за якими треба доглядати, треба бути зосередженим на мені. Кому віддаю перевагу: іврит – обов'язково, знання англійської... мати хорошу пам'ять і доброзичливу зовнішність", – такі вимоги до кандидата озвучив Черновецький.

Він додав, що шукає помічницю віком від 30 до 50 років, у якої є права на керування авто. Перед зустріччю з кандидаткою колишній глава Києва хоче познайомитися з нею у Facebook.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...