"Космос" Рогозін пригрозив застосуванням "експериментальної зброї" в Україні

Колишній голова Роскосмосу Дмитро Рогозін заявив про нібито можливе використання "експериментального озброєння" РФ на полі бою в Україні. Виробникам пропонують випробовувати в нашій країні різні розробки і військові комплекси, які не поставлені на конвеєр, передають Патріоти України.

Як повідомив Рогозін пропагандистським ЗМІ, інспекторська група "Царські вовки" пропонує застосовувати "перспективну зброю і військові комплекси" на війні. Розробники нібито зможуть перевірити їх в польових умовах.

"Я шість з половиною років працював в уряді Російської Федерації і глибоко в курсі тих же нових розробок. Частина з них з різних причин просто не пішла в серію. Ці колективи існують, і для них ми зараз даємо можливість застосувати їх засоби", — заявив Рогозін.

За словами колишнього голови Роскосмосу, дві третини з компаній, які співпрацюють з "Царськими вовками" — це приватні підприємства. Решта — колективи зі складу Ростеха і Роскосмосу.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....