"Костя уравновешивал команду Зе и ОПЗЖ, мог договориться, а сейчас ж...па начнется": Кривий Ріг прощається з мером Павловим (фото, відео)

Сьогодні, 19 серпня, в Кривому Розі проводять в останню путь загиблого мера Костянтина Павлова. У коментарі ЗМІ жителі Кривого Рогу розповіли, що градоначальник, якого виявили чотири дні тому застреленим на веранді будинку, займався містом, але не піарився на цьому, передають Патріоти України.

"Классный человек был. Миллионами крутил, а у самого в квартире ремонт восьмидесятых. За город рвал конкретно. Х@р его кто теперь заменит. У Кости планы наполеоновские были, он вообще уравновешивал команду Зе и ОПЗЖ, мог договориться, а сейчас ж...па начнётся", - зазначив один із чоловіків, який прийшов на похорон.

У будівлі з'явився і вінок від сім'ї Кучма. Тіло Костянтина Павлова привезли у закритій труні і занесли в будинок Криворізького драматичного театру ім. Тараса Шевченка. Панахида і прощання почалися о 09:00.

Станом на 09.44 у театру вишикувалася величезна черга з бажаючих попрощатися з Костянтином Павловим. "Очікуємо до 20.000 людей. Всім дамо можливість попрощатися з мером", - повідомили представники мерії на місці.

Церемония прощания с ПавловымПопрощатися з мером приїхав мер Дніпра Борис Філатов і депутат фракції "Слуга народу" Юрій Корявченков. Також приїхали депутати партії ОПЗЖ. А саме Ілля Кива, Олександр Качний, Юрій Загородній.

Нардепы ОПЗЖ прощаются с Павловым

Джерело: Страна

допомагав підготувати удар по ешелонах з технікою ЗСУ: СБУ затримала агента РФ на Кіровоградщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:45

Служба безпеки України затримала мешканця Кропивницького, який допомагав росіянам підготувати ракетний удар по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини. Про це СБУ повідомила у п’ятницю, 10 травня, передають Патріоти України. За матеріалами справи, пі...

Відпрацювали влучно: Сухопутні війська показали серію вдалих ударів по силах ворога на фронті (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:28

Українські захисники провели серію успішних атак безпілотниками по техніці та живій силі окупантів у гарячих точках фронту. Відповідне відео вони опублікували у мережі. . Зазначається, що на відео показана робота 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. І...