"Коси, як можеш, щоб сюди не потрапити. Тут д*па повна": Окупант розповів товаришу про війну в Україні (аудіо)

Українська розвідка перехопила телефонну розмову російського окупанта, в якій той розповідає про втрати на фронті та радить знайомим "косити" від армії. Відповідний аудіозапис розмови ГУР Міноборони України опублікувало в Мережі, передають Патріоти України.

На записі жінка запитує у російського військового, чи правда, що нещодавно в них був обстріл. "Так. У мене у взводі – чотири 300-их", – відповідає загарбник.

"Зараз Діма Сухов перед тобою сидить? Так що йому скажи – сюди не треба лізти. Сюди – до України. Я в Україні. Я особисто виїхав зараз на "передок". У мене через два кілометри вже "укропи". Їх я зараз піду різати, на*уй", – розповідає окупант.

Далі він веде розмову зі своїм товаришем Суховим, якому радить "косити" від армії, як тільки може. "Коси, як можеш, більше, щоб сюди не потрапити. Тут воно, на*уй, це не треба. Дупа повна", – каже російський боєць.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...