Котедж в англійському стилі, котрий так личить "чесному лібертаріанцю": Як виглядає розкішний особняк першого віце-спікера Стефанчука під Києвом (фото, відео)

Ділянку юрист з сім'єю придбали п'ять років тому. Судячи з темпів будівництва, за два минулі роки вони досягли великого успіху. Залишилося розібратись в декларації головного "слуги"-лібертаріанця

Перший віце-спікер і представник президента у Верховній Раді, нардеп від "Слуги народу" Руслан Стефанчук завершує будівництво шикарного маєтку під Києвом. Фото та відео будинку в селі Білогородка, що в 30 км від Києва, оприлюднило видання "Страна.ua", передають Патріоти України.

Видання зазначає, що ця заміська нерухомість проходить у декларації політика, як недобудована садиба. Судячи з документів, сам котедж на 270 кв. метрів, а обгороджена територія, на якій він стоїть, – 10 соток.

У виписці із земельного кадастру зазначається, що ділянку Стефанчук з дружиною Мариною придбали п'ять років тому. У декларації уточнюється, що за землю подружжя віддало 275 тисяч грн. А в будівництво будинку Стефанчук вклав майже 2,4 млн грн тільки в 2019 році, коли велися наймасштабніші роботи.

Цей котедж на два поверхи, виконаний в англійському стилі. Видно, що роботи у будинку ще тривають, бо на вхідних воротах в місці, де повинен бути дзвінок, ще звисають дроти. А на задньому дворі, як розповідають сусіди, тривалий час була велика гора будівельного сміття, яке лише нещодавно його прибрали.

"На вигляд, будинок готовий майже на 100%. Залишилися внутрішні оздоблювальні роботи і можна запускати дизайнерів і меблевиків, які облаштують інтер'єри", - йдеться у публікації.

Навколо будинку доглянуті галявини, над якими явно попрацював садівник, вимощені стежки і височенні сосни.

Джерело: Страна

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...