"Кований чобіт" НАТО над горлянкою недоімперії: Пентагон проведе в Європі найбільші військові навчання за останні 30 років, щоб збити з Путіна "крымскую спесь"

Навесні 2020 року Сполучені Штати Америки планують провести в Європі найбільші навчання з часів закінчення «Холодної війни». Про це 10 грудня, в інтерв'ю агентству Reuters заявив американський генерал-майор Беррі Сігуін, який керує операціями союзників з військового штабу НАТО в Бельгії, зазначають Патріоти України.

«Центром навчань, в рамках яких в Європу будуть перекинуті 20 тисяч американських солдатів, стане Німеччина. Американські солдати через Атлантичний океан будуть доставлені в Бельгію і Нідерланди, звідти через територію Німеччини вони будуть передислоковані до Польщі і уздовж східних кордонів НАТО. При цьому збройні сили США приєднаються до американських військ і сил партнерів по НАТО, які дислокуються в Європі. Загальна чисельність військ складе 37 тисяч чоловік», - повідомляє DW.

При цьому, метою навчань стане попередження Росії від повторення анексій подібних до захоплення Криму в 2014 році.

Нагадаємо, 9 грудня, під час зустрічі лідерів країн – учасниць Нормандського формату Президент України Володимир Зеленський зазначив, що було погоджене повне припинення вогню на сході України, яке має розпочатися до кінця 2019 року.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...