Ковідна геополітика: Проросійський президент Казахстану вакцинувався "Супутником V"

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв отримав щеплення від коронавірусу. Його вакцинували російським препаратом "Супутник V". Про це повідомив прес-секретар президента Берик Уалі, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні глава держави отримав вакцину "Супутник V", вироблену Карагандинським фармацевтичним заводом", - написав у Facebook Уалі.

Наголошується, що після вакцинації Токаєв добре себе почуває і немає побічних ефектів.

Проєвропейський президент Сербії Олександр Вучич сьогодні також зробив перше щеплення від коронавірусу. Його вакцинували китайською COVID-вакциною компанії Sinofarm.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...