“Кожен день на війні важчий за попередній”: Командир штурмової роти дав прогноз на 2024 рік

2024 рік буде нелегким, але Україна має змогу пройти його переможцем. Втім, кожен день на війні важчий за попередній, тому що ні ми, ні наш противник - Росія - не стоїмо на місці. Про це розповів командир штурмової роти спецпідрозділу ГУР МО Kraken на позивний Чіча в ексклюзивному інтерв’ю TSN.UA, передають Патріоти України.

За його словами, наразі російська армія втрачає дуже багато особового складу і просування вперед у неї немає. “Російська Федерація робить висновки зі своїх операцій — вдалих або невдалих. Вони постійно вдосконалюються. Але ми йдемо на крок попереду, в деяких аспектах на декілька кроків, і нам не треба зупинятися. Бо якщо наш ворог буде постійно просуватися в питаннях покращення своїх військових здібностей то нам буде дуже важко”, — розповів “Чіча”.

Військовий каже, що 2024 рік буде нелегким, але ми маємо змогу його пройти і пройти переможцем. “Я вважаю, що кожен день на війні важчий за попередній. Тому що ні ми, ні наш противник не стоїмо на місці, ми рухаємося вперед. Тому так, кожен день буде важким, але ми маємо змогу вийти переможцем”, — розповів “Чіча”.

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...

Знову перепив? Медведєв пригрозив "Яндексу", бо його ШІ не захотів відповідати про нібито нацизм в Україні

понеділок, 20 травень 2024, 10:44

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив російській інтернет-компанії "Яндекс" через те, що її голосовий помічник "Аліса" не зміг надати відповіді, які узгоджуються з поточною російською державною пропагандою. Про це повідомляється у ...