"Кожен наш бюлетень - це куля": Парубій закликав українців прийти на вибори (відео)

Дуже важливо сьогодні прийти на вибори, взяти участь у голосуванні, як наші бійці на передовій кожного дня тримають позиції проти російського агресора.
Андрій Парубій. Фото: Главред.

Сьогодні український фронт перемістився з Донбасу на виборчі дільниці, тому кожен українець повинен прийти на вибори та дати своїм голосом відсіч агресору. Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, передають Патріоти України.

"Я голосував за Україну, перш за все. Я розумію, що сьогодні вибори в Україні є особливо важливі. Мене запитував нещодавно естонський журналіст, що парламент важливий. Але президент - це перш за все головнокомандувач України. І тому сьогодні наш фронт йде по всіх виборчих дільницях. І сьогодні український фронт робить кожен з українців", - зазначив Парубій.

Він додав, що дуже важливо сьогодні прийти на вибори, взяти участь у голосуванні, як наші бійці на передовій кожного дня тримають позиції проти російського агресора.

"Ми знаємо, як Росія хоче вплинути на вибори в Україні і тому треба голосувати за Україну, за українську перемогу і закликаю всіх сьогодні бути на виборах і виконати свій громадянський обов'язок. СЬогодні кожен наш бюлетень - це куля, це наш захист, відсіч агресору", - наголосив голова Ради.

Джерело: Прямий

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...