"Кожен сам за себе": Окупант поскаржився на некомпетентність командування РФ на Харківщині (аудіо)

Окупант, який перебував на Харківському напрямку скаржиться на дезорганізованість і некомпетентність власного військового керівництва під час відступу. Про це свідчить нове перехоплення розмови загарбника, передають Патріоти України.

Окупант розповідає, що поки залишається на передовій, тривають масовані обстріли з боку українських воїнів. Водночас командування РФ загарбника вкрай розчарувало.

Окупант: Я по-іншому собі це уявляв, бо організації ніякої нема. Я думав, що тут армія, а тут не армія.

Дружина: А там просто мочилово один одного, так?

Окупант: Я просто думав, що тут армія. Як завжди у частинах там, якась організація, а тут нема нічого. Кожен сам за себе.

Загарбник скаржиться, що у них нема ні світла, ні води. Можливості помитися та попрати одяг немає. Вночі телефонувати рідним заборонено, як і вмикати будь-які пристрої. За його словами, після короткої розмови з дружиною йому потрібно миттю змінювати локацію, бо туди "прилетить".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...