"Кожна людина має право пропонувати іншій людині, яка досягла 18-ти, що завгодно": П'яний ексрадник міністра пропонував інтим поліцейському (відео)

Колишній радник міністра економічного розвитку Ростислав Дзундза потрапив у скандал. У центрі Києва у нетверезому стані чоловік запропонував правоохоронцям інтимну послугу. Відео, на якому чоловік з келихом у руках розповідає поліцейським про свої інтимні бажання, оприлюднили у мережі, інформують Патріоти України.

Головний герой ролика – Ростислав Дзундза. Зафіксована на відео ситуація відбувалася ввечері 24 серпня в центрі Києва, недалеко від Європейської площі.

Дзундза у нетверезому стані запропонував правоохоронцям надати їм інтимну послугу. Ті у відповідь попросили його поводитися адекватно. А колишній радник міністра заявив, що любить чоловіків і нічого поганого в цьому немає.

Головний герой ролика 1 вересня прокоментував ЗМІ інцидент, заявивши, що він ніяк не пов'язаний з політикою.

"Я те відео не бачив і бачити не хочу. Я не маю ніякого стосунку до політичних партій. Я громадський діяч, член багатьох громадських організацій: католицьких, християнських, проєвропейських різних платформ",
– сказав він.

Свої непристойні слова чоловік пояснив тим, що кожна людина має право пропонувати іншій людині, яка досягла 18 років, що завгодно. А те, що він був напідпитку на вулиці, пояснив 30-річчям Незалежності України.

"Всі святкували, всі були веселі й могли говорити, що хочуть", – зазначив Дзундза. Він додав, що не бачить у цьому жодних проблем.

Що відомо про Ростислава Дзундзу

  • Він є громадським діячем, очолює організацію "Бюро соціальних та політичних розробок".
  • У 2016 – 2017 роках був радником міністра економічного розвитку України.
  • У 2012 році балотувався до Верховної Ради від "Радикальної партії" Олега Ляшка, однак не пройшов. А у 2020 намагався стати депутатом Київської міської ради, але також безуспішно.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....