"Кожній сестрі по серзі": Комаровський, покартавши недругів президента, відчитав Зеленського через аморальних міністрів і проблеми в медицині (відео)

Вірити варто, лише Комаровському, ну і, може, Гордону, витікає з матеріалу

Популярний лікар-педіатр і радник глави України Володимира Зеленського Євген Комаровський заявив, що любить президента, але водночас відчитав його через аморальних міністрів і проблеми в сфері медицини, зазначають Патріоти України. Це відбулось в інтерв'ю "Гордону".

"Володимире Олександровичу, я вас люблю. Дуже хочу, щоб ви перестали сподіватися на те, що вони скажуть... Вони ніколи, що б ви не робили, не скажуть, що ви молодець і нормальний пацан. Ви завжди для них будете клоуном. Вони ніколи не змінять своєї думки, не будуть дякувати вам. Ніколи", – наголосив Комаровський.

За його совами, тих, хто бажає Зеленському добра і сподіватися на нього – набагато більше. У зв'язку з цим він як лікар закликав президента не чинити неправильно в сфері охорони здоров'я. Зокрема, за чиїмось порадами збираючи лікарів для того, щоб ті вирішували, хороша в країні медреформа чи погана.

Він підкреслив, що організація охорони здоров'я не має ніякого відношення до поняття "хороший лікар" і того, як розподіляються в медицині країни гроші.

"Просто вам хтось на вухо шепоче, що для того, щоб дізнатися про реформу, добре це чи погано, треба зібрати лікарів. Не треба їх збирати... Для початку потрібно дати грошей. І чесно людям сказати: у нас на спостережні поради, фонди, на багато чого гроші є, а на медицину, інфекційні лікарні, костюми медико-біологічного захисту, вакцинацію, пропаганду й програми про здоров'я дітей грошей немає", – висловився Комаровський.

Щоб ухвалювати правильні рішення в сфері медицини, він закликав Зеленського для початку подумати, що в ній буде добре для його родини, а значить і для всіх українців.

"Порядок насамперед, виконання обіцянок. Ну, просто... Коли люди порушують всі принципи моралі, ну я не знаю... Якщо ви говорили одне, а ваші міністри говорять протилежне, чому вони ваші міністри? Не знаю", – підсумував Комаровський.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...