"Краби" б'ють окупантів: У мережі з'явилося відео роботи польської САУ в Україні

Зброя, яка постачається західними партнерами, успішно допомагає Збройним силам України завдавати втрат російським окупантам. Наша армія прийняла на озброєння польські самохідні артилерійські установки"Krab", передають Патріоти України.

Калібр цих гаубиць – 155 мм. Кадри роботи САУ по ворогу були опубліковані в Telegram-каналі "Диванно-штурмова бригада".У повідомленні не зазначено, на якій саме ділянці фронту наші воїни "роблять смерть" ворогам за допомогою польських "Крабів".

Зазначимо, що САУ "Krab" є сумісною з боєприпасами НАТО. А раніше, за словами радника міністра внутрішніх справ Ростислава Смірнова, отримані від Польщі САУ "Krab" дали можливість українським військовим стабілізувати обстановку навколо Сєвєродонецька.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...