Крадуть усе, навіть білизну: Окупанти готуються до "жесту доброї волі" на Херсонщині, - активісти

Російські військові, які посіли займають окуповані території Херсонської області, почали ще більш активно грабувати мирних жителів України. Це може бути ознакою того, що загарбники передчують "жест доброї волі" у вказаному регіоні, передають Патріоти України.

Про це 18 жовтня повідомив Telegram-канал "Жовта стрічка". Активісти з руху українського опору на окупованих територіях наголосили: вони отримали таку інформацію через чат-бот "Разом" від мешканців багатьох населених пунктів Херсонщини.

"Так ось, р*шисти розпочали черговий етап "звільнення пригнобленого київською хунтою народу" – цього разу окупанти звільняють цей народ від накопиченого ним майна", – йдеться в повідомленні.

Окупанти забирають у херсонців усе: побутову техніку, продукти, засоби особистої гігієни, іноді навіть білизну. Деякі українці заявляють про випадки зґвалтуваннь і знущань.

"Такі дії можуть свідчити про те, що р*шисти готуються зробити черговий "жест доброї волі". Це дуже нагадує "плановий відхід" із Київської області наприкінці березня", – зазначили в "Жовтій стрічці". У Telegram-каналі додали, що фіксують усі дії російських армійців у Херсонській області.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...