"Країна впаде в такий штопор": Трамп заявив, що прийме поразку на виборах президента, але за однієї умови

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп не буде оскаржувати результати виборів, якщо він на них програє. Але за умови, що вважатиме голосування чесним, передають Патріоти України.

"Я думаю, якщо я програю, ця країна впаде в такий штопор, подібний якому вона ще ніколи раніше не бачила - як у 1929 році, - але якщо я зроблю (програю - ред.), і вибори будуть вільними і чесними, я безумовно, прийму їх результати", - сказав Трамп.

При цьому CBS зазначає, що республіканець не робив цього, коли програв президентські вибори 2020 року нинішньому президенту США Джо Байдену. Під час інтерв'ю Трамп додав, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими.

"Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я сподіваюся, що зможу це сказати, - ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина", - заявив колишній президент Америки. Також на думку Трампа, "за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять" майбутні вибори президента в листопаді "вільними та справедливими".

Невже видохлися? РФ припинила штурми на Запорізькому напрямку

вівторок, 20 серпень 2024, 23:00

У ЗСУ розповіли про "нетипову поведінку" росіян на Запорізькому напрямку . Речник Оперативного угруповання військ Таврія Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону повідомив, що на Запорізькому напрямку за останні три доби не зафіксовано жодних штурмових дій...

П'яні російські військові розстріляли цивільне авто: Жителька "БНР" поскаржилась, що їй "страшно виходити на вулицю" (аудіо)

вівторок, 20 серпень 2024, 22:30

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови цивільних росіян з Бєлгородської області. Цього разу жителька так званої "БНР" розповіла, як в сусідній Курщині п'яні російські військові розстріляли цивільне авто, передають Патріот...