"Країною править Пєсков": У мережі через дивні кадри із Путіним дійшли до висновку, що він вже мертвий (фото)

Російський президент помер чи просто вирішив "костюми економити"?

У мережі були опубліковані чергові дивні знімки з президентом Росії Володимиром Путіним, які навели деяких користувачів на думку, що лідера РФ вже немає серед живих. Кадри з російським президентом опубліковані в Twitter "Шило в стінку", передають Патріоти України.

Автор публікації зазначає той факт, що Путін записав обидва звернення до росіян з приводу коронавірусу в одному і тому самому одязі. В ньому ж він і втретє з'явився перед камерами.

Користувачі активно коментують публікацію, висуваючи різні пояснення цьому факту. "А цар-то фейковий", "Криза в країні, треба економити, залишив один костюм - інші продав", "Путін помер. Звернення записав перед смертю заздалегідь. В запасі ще три. Про скасування карантинних обмежень, про зміну конституції, і подяка за те що його обрали на 7 термін. Країною править Пєсков", - пишуть коментатори.


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...