Країни НАТО готові завдати ядерного удару у відповідь і розколошматити всю путінську богадільню, - Сотник

Російський диктатор Володимир Путін може зважитися застосувати ядерну зброю коли ЗСУ підійдуть до Криму, переконаний головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник. Під час чату на "Главреді" він зазначив, що "Україну не здадуть і не дадуть їй програти", передають Патріоти України.

"Але, як тільки Путін побачить, що він програє, він може використовувати ядерну зброю. Він живе в парадигмі "ядерна держава не може програти". Він не вірить у програш, бо якщо що, у нього є козирний туз. Літають у нього ракети з ядерними боєголовками чи не літають, не знаю, у мене немає про це ніяких відомостей. Але я виходжу з найгіршого", - зазначив Сотник.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України.

Він також зазначив, що Путін нашпигував ядерними ракетами радянські шахти в Криму. "Тобто на півострові закопана ядерна карта Путіна, і якщо ЗСУ почнуть стукати в Крим, він може її використати. Тому країни НАТО готуються завдати удару у відповідь і розколошматити всю цю путінську богадільню, якщо ядерний сценарій буде реалізовуватися Путіним", - підсумував Сотник.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...