Крах "побєдобєсія": Стало відомо про гучне рішення Кремля щодо проведення параду 9 травня

Три організації, які об'єднують ветеранів війни, звернулися до президента з проханням перенести парад з 9 травня на пізнішу дату.

Традиційний парад, який щорічно проводять в Москві 9 травня, російська влада вирішила скасувати через ситуацію з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє російське ЗМІ з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Передбачається, що рішення Кремля про перенесення параду Перемоги офіційно оголосить президент РФ Володимир Путін у четвер, 16 квітня, на засіданні Радбезу Росії.

Як стало відомо виданню, три організації, які об'єднують ветеранів війни, звернулися до президента з проханням перенести парад з 9 травня на пізнішу дату, мотивуючи це прохання нинішньою ситуацією з коронавірусом.

"Дата проведення заходу буде залежати в першу чергу від епідеміологічної обстановки. Як варіанти можна розглядати 24 червня - в цей день в 1945 році пройшов парад Перемоги на Красній площі - або 3 вересня, день закінчення Другої світової війни", - повідомив глава комітету Держдуми РФ з оборони Володимир Шаманов.

Співрозмовник видання, близький до Міноборони, говорить, що точну дату проведення параду поки не визначили.

Джерело: РБК.ру

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...