Красень - у нього все чудово: Президент виклав щасливе фото зі спортзалу, як ганяє зайву вагу, й поділився мріями про смачний обід. Ексміністр обізвав Зеленського "м*даком"

Президент Володимир Зеленський у неділю виклав в Instagram актуальне фото зі свого буття, і наразився на жорстку критику від опонентів, зазначають Патріоти України.

"Добрий спортивний ранок. Сушу кофту. До побачення, вчорашня вечеря. Заслужив обід", - написав.

У коментарях Зеленському написав колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян: "Завдяки вам - Україна чемпіон світу за смертністю від коронавірусу. Ви неадекват чи просто м*дак?".

4 листопада народний депутат Гео Лерос назвав присутнього на засіданні Верховної Ради президента Зеленського "головним зрадником". Після чого нардепу вимкнули мікрофон. Лерос у відповідь показав середній палець. У парламенті також був керівник Офіса президента Андрій Єрмак.

Наступного дня нардеп отримав три протоколи про корупцію від НАЗК.


F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...