"Краще б вже викинула на смітник": Після шквалу критики Третьякова відкликає скандальний законопроєкт "на доопрацювання"

Нардепка від «Слуги народу» Галина Третьякова відкликає скандальний законопроєкт, що пропонував встановити кримінальну відповідальність за «привласнення державних функцій», після шквалу критики. Про це нардепка написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Ок. Відкликаю на доопрацювання», – коротко написала Третьякова.

Таким чином вона наслідувала приклад Безуглої, яка після критики в соцмережах назвала свою ж пропозицію «законопроєктним жартом» і підкреслила, що зареєструвати «можна все». «Це так мило, як працює законопроєктна провокація. Завтра можу зареєструвати скасування Росії», – написала нардеп.

Користувачі соцмереж у своїх коментарях поцікавилися, що саме Третьякова планує доопрацьовувати у законопроєкті, та запропонували викинути його «в сміття»:

"Ми повинні розуміти": Ситуація на фронті патова, війська РФ будуть йти вперед, - Коваленко

четвер, 9 травень 2024, 9:57

Допомога від США, яка надходитиме в Україну, буде мати накопичувальний ефект. Ми не побачимо результату від надання цієї допомоги по всій лінії бойового зіткнення одразу. . Відбуватиметься поступове накопичування різної військової техніки, артилерії, ...

Особливий маневр? У ЗСУ розповіли про загадковий вихід російського корабля у море на тлі обстрілу України

четвер, 9 травень 2024, 9:55

Росія перед вчорашнім обстрілом України вивела у море два кораблі. Один з них випустив ракети по Україні, мета виходу іншого корабля - невідома, заявив речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону. "Вчора був вихід двох носі...