"Краще чкурнути і подалі... Обстановка на фронті набагато гірша, ніж у 2022-му": Зрадник України розповів, коли ЗСУ підуть у масштабний наступ і у що перетворяться російські міста

Юрій Євич

Російська пропаганда не втомлюється лякати своє населення звірствами, які нібито творять ЗСУ на "окупованих" територіях, зазначають Патріоти України. Однак не тільки з федеральних каналів лунає подібна інформація. Поширюють щось схоже і "на місцях". Зокрема хірург Юрій Євіч, старший лейтенант медичної служби так званої "ДНР", розповів своїм 109 тисячам передплатників на YouTube-каналі про те, що ЗСУ планують великий наступ уже цієї осені й можуть захопити Курськ і Бєлгород.

"Обстановка на фронті зараз набагато гірша, ніж у 2022-му, просто ви, дорогі цивільні, цього не знаєте. Що ви хочете? 52 країни воюють проти нас, а населення всієї країни з першого до останнього дня живе за принципом "ніякої війни немає, і СВО, яка мене не стосується, ніяких мобілізацій не треба, нічого робити не треба, все якось само собою вирішиться", — нарікає він.

За словами Євіча, майбутній наступ ЗСУ "буде набагато більшим, ніж під Ізюмом" і перевершить події в Курській області. У зв'язку з цим він радить жителям прикордонних регіонів зібрати гроші та документи в кілька сумок і підготувати транспорт, щоб у разі чого вони могли швидше евакуюватися, а не чекати, що все схаменеться.

"Краще чкурнути і подалі, — додав медик.

Щоб ще більше налякати аудиторію, Євіч розповів чергову порцію страшилок про "ворога".

"Зараз на Заході масштабне захоплення населення — це по-звірячому замучувати і ґвалтувати дітей, а їхню кров, присмачену адреналіном, що виділяється вже під час цих мук, переробляти на наркотики", — цілком серйозно каже він, стверджуючи, що ці наркотики вживають як еліта, так і "їхнє населення теж".

"Відповідно, яке майбутнє чекає на дітей на окупованій території, зрозуміло. Чоловіків і жінок — приблизно те саме. Ринок органів у Європі зараз розквітнув, з початком усіх цих подій", — додав автор відео і перехрестився.

"Авіаційне питання стало більш домінуючим": Експерт пояснив, чому загарбникам вдалося дійти до Вугледару

неділя, 29 вересень 2024, 9:56

Росіяни довго йшли до міста Вугледар (Донецька область), і супротивникам вдалося підійти до населеного пункту через те, що не було ефективної протидії російській тактичній авіації, передають Патріоти України. Жоден рубіж оборони, яким би він не був доб...

"Хто ми такі? Ми м'ясо!": Російський ВДВшник розридався після зустрічі з "Бабою Ягою" (відео)

неділя, 29 вересень 2024, 9:25

Російський військовий Віталій Горохов розплакався, згадуючи свою участь у війні проти України. Він визнав, що влада РФ вважає солдатів «м'ясом», передають Патріоти України. Горохов поскаржився на каліцтва, які отримав при зустрічі з українською «Бабою ...