"Краще йди до в’язниці, але не біжи": Гордон розповів, чому Медведчук не втік до Росії

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук, підозрюваний у державній зраді, досі не втік з України через свого кума, президента РФ Володимира Путіна. Про це в ефірі “Україна 24” розповів журналіст Дмитро Гордон, посилаючись на джерела серед російських опозиціонерів, передають Патріоти України.

За його словами, Путін чітко дав зрозуміти Медведчуку, що якщо той втече від кримінального переслідування в Україні, то він перестане його поважати і відповідно для нардепа закінчиться політична кар’єра.

“Краще йди до в’язниці, але не біжи. Тому Медведчук залишився і не втік. Хоча здавалося, куди вже простіше: швидко в Росію, поки суду немає. Але він цього не зробив, тому що розумів – якщо втече, то перестане бути Віктором Медведчуком», – стверджує Гордон.

Журналіст вважає, що кум Путіна – це «чесний ворог» України і головний агент впливу РФ в нашій країні. Також Гордон назвав Медведчука “розумною людиною” і зазначив, що в суді його захищають кращі адвокати, тому цей судовий процес можна вважати випробуванням для вітчизняної судової системи.

“І як би нам не хотілося, щоб він відповідав перед законом, якщо прокурори не доведуть провину Медведчука – справа розсиплеться. І це доведе імпотентність нашої держави», – додав Гордон.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...