Краще пізно, ніж ніколи: Нахабним пропагандистам зі "Звєзди" закрили в'їзд в Україну

Кореспондентам російського пропагандистського телеканалу "Звєзда", які обманом проникли в Україну, заборонили в’їзд на 3 роки, повідомляють Патріоти України.

"Журналісти "Звєзди" відлітали з Києва на Цюрих 13 грудня. Через порушення даними особами режиму в пункті пропуску при в’їзді в Україну їм винесено постанову про адміністративне правопорушення", - заявив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

В СБУ уточнили, що оскільки телеканал, на який вони працюють, – перебуває під санкціями РНБО України, тепер їм заборонено в’їзд в Україну на 3 роки, в свою чергу заявила речниця Служби безпеки Олена Гітлянська.

Нагадаємо, знімальна група російського пропагандистського каналу Міноборони РФ "Звєзда" прилетіла до Києва 11 грудня. Вони одразу ж похизувалися репортажем з Майдану Незалежності. У Державній прикордонній службі пояснили, що вищевказані громадяни РФ перетинали кордон як звичайні іноземці. Вони не повідомили, що є представниками ЗМІ і зокрема "Звєзди".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...